ΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΤΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ

Το Λίβερπουλ στην Αγγλία είναι η Πρωτεύουσα στις Αυξητικές Μαστών με Σιλικόνη

Μια καινούργια έρευνα που μέτρησε τις κοσμητικές επεμβάσεις στην Αγγλία ανακήρυξε την πόλη της βόρειας Αγγλίας ως πρωτεύουσα των αυξητικών επεμβάσεων στους μαστούς.

Της Sarah Barns

Το Λίβερπουλ παρότι είναι η γενέτειρα των Μπήτλς και μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου, έχει και αλλά πρωτεία να επιδείξει.

Στη λίστα, πρώτη πόλη στις αυξητικές μαστού το Λίβερπουλ ενώ συνολικά σε κοσμητικές επεμβάσεις πρώτη πόλη έρχεται το Μπέρμιγχαμ με 1000 επεμβάσεις τους πρώτους 9 μήνες του 2014.

Από ένα δείγμα 60000 ενδιαφερομένων που εξετάσθηκαν στη χώρα επιθυμώντας μια πλαστική χειρουργική επέμβαση οι αναλυτές διαπίστωσαν σε ποιές περιοχές της Μ. Βρεττανίας ήταν πιθανότερο κάποιος και να υποβληθεί σε μια τέτοια επέμβαση.

Η αυξητικη λοιπόν μαστών με σιλικόνες ήταν πιο δημοφιλής στο Λίβερπουλ με 145 ενδιαφερόμενους, ενώ ακολούθησαν το Μπέρμιγχαμ με 131, το Λήντς με 128, το Χάμπσαιρ με 126 και η Γλασκώβη με 109.

Κάτοικοι των περιοχών Μπέρμιγχαμ, Μάντσεστερ, Γλασκώβης, Μπαρνέτ και Ένφηλντ ήταν πιθανότερο να υποβληθούν σε ρινοπλαστική επέμβαση.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις για την απώλεια βάρους ήταν δημοφιλείς στο Μπέρμιγχαμ, Γλασκώβη, Λήντς, Στάφορντσαιρ, και Χάμπσαιρ.

Σ’ολόκληρη την Μ. Βρεττανία η πόλη με τις πεισσότερες πλαστικές επεμβάσεις ήταν το Μπέρμινγχαμ με 1089. Το Λήντς έρχεται δεύτερο με 795 και ακολουθούν η Γλασκώβη με 791, το Μάντσεστερ με 724 και το Λίβερπουλ με 644.

Στο Λονδίνο, η περιοχή του Κρόιντον ήταν πρώτη στις αυξητικές επεμβάσεις μαστών και στις επεμβάσεις αδυνατίσματος, ενώ το Μπαρνέτ ήταν πρώτο στις ρινοπλαστικές.

Πηγη: Daily Express

http://www.express.co.uk/life-style/health/542821/Boob-job-Liverpool-cosmetic-surgery

Κίμων Ταμπαρόπουλος | Πλαστικός Χειρουργός Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, European Board Certified